Kundvagn 0

Public Bid

Är du i tankarna på att starta eller har en befintlig e-handel? 
Vi på Exakta är specialiserade på att hjälpa e-handlare att producera produkter med tryck via affärsmodellen Print on Demand. Detta innebär att vi sköter tryck, pack och utleverans. I vår produktfolio hittar ni Posters, Canvastavlor, kort, mjuk- och hårdbandsböcker, kalendrar, muggar och mycket mer. 

Print on Demand är en fördelaktig droppshipmodell vilket betyder att du inte behöver hålla eget lager då produkten skapas först efter att våra kunder mottagit en beställning. Det är en lågriskmetod för att börja sälja online och kräver inte heller någon stor investering då du inte betalar något i förskott.  

Genom att arbeta med oss får ni ta del av en modern maskinanläggning som producerar i högsta kvalitét med en stark miljömedvetet. Ni tar del av ett team fullt av spetskompetens inom branschen, som har erfarenhet inom produktion, pack, utleverans, sälj och projektledning.  

Då kundernas krav inom handelns ständigt har vi på exakta en stor fördel i att vi trycker produkterna på vår anläggning i Malmö. Då vi producerar och skickar från Sverige kan vi hålla leveranstiderna ner vilket annars är ett känt problem med dropshipping, då de flesta leverantörerna skickar från utlandet.

 

Vilka är Exakta Print? 

Vi på Exakta Print står alltid vid din sida när du står inför något som du känner dig osäker på. Att välja rätt papper eller kartong kan vara klurigt om du inte är van trycksaksköpare. Detsamma om du vill att din trycksak ska skilja sig åt och efterbehandlas enligt någon av alla de möjligheter som står till buds i vårt tryckeri i Malmö. Olika typer av laminat, prägling, foliering, stansning m.m. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom trycksaksproduktion och hjälper dig med goda råd och tips.

Exakta Print har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Är ditt behov mindre format, lägre upplagor eller med personifierat budskap/innehåll så står ett av Sveriges mest moderna tryckerier till ditt förfogande. När behovet är av större karaktär så producerar vi din trycksak i vårt offsettryckeri. Här går vår produktion på högtryck 7 dagar i veckan, 24 timmar per dygn, allt för att kunna serva dig som kund på bästa sätt. 

Vi är er partner för all marknadskommunikation oavsett format!

posters

KUNSKAP OCH TEKNISK PRESTANDA, FÖR HÖGT STÄLLDA KRAV

Vi har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans. Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat!

Vill du läsa mer om hur vi på Exakta arbetar för en hållbar framtid klicka här

Hur funkar Print on Demand? 
Vi får in dina kunders beställningar sedan trycker, packar och skickar vi beställningen direkt till din kund.  

 

Har du fler frågor om print on demand så kontakta Fredrik eller Samir nedan

eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig