Kundvagn 0

E-handlare

Är du i tankarna på att starta eller har en befintlig e-handel?
Vi på Exakta är specialiserade på att hjälpa e-handlare att producera produkter med tryck via affärsmodellen Print on Demand. Detta innebär att vi sköter tryck, pack och utleverans. I vår produktfolio hittar ni Posters, Canvastavlor, kort, mjuk- och hårdbandsböcker, kalendrar, muggar och mycket mer.

Vill du prata e-handel med oss?

Klicka här

e-handlare1_1_
e-handlare_1_

Print on Demand är en fördelaktig droppshipmodell vilket betyder att du inte behöver hålla eget lager då produkten skapas först efter att våra kunder mottagit en beställning. Det är en lågriskmetod för att börja sälja online och kräver inte heller någon stor investering då du inte betalar något i förskott.

Genom att arbeta med oss får ni ta del av en modern maskinanläggning som producerar i högsta kvalitét med en stark miljömedvetet. Ni tar del av ett team fullt av spetskompetens inom branschen, som har erfarenhet inom produktion, pack, utleverans, sälj och projektledning.

Då kundernas krav inom handelns ständigt har vi på exakta en stor fördel i att vi trycker produkterna på vår anläggning i Malmö. Då vi producerar och skickar från Sverige kan vi hålla leveranstiderna ner vilket annars är ett känt problem med dropshipping, då de flesta leverantörerna skickar från utlandet.Läs mer om Exakta Print!

KUNSKAP OCH TEKNISK PRESTANDA, FÖR HÖGT STÄLLDA KRAV

Vi har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans. Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat!

Vill du läsa mer om hur vi på Exakta arbetar för en hållbar framtid klicka här

Prata e-handel med oss:

Jonas Persson.

Alexander Roos.