Kundvagn 0

Förlag, böcker & tidskrifter

Välkomna till Exaktas team för produktion av böcker & tidskrifter!

Vårt gäng av erfarna säljare och projektledare ser till att era produktioner tas fram på ett sätt som främjar pris, miljö och tid.

Vi kan prata POD, print on demand, som ger er möjlighet att bara beställa exakt upplaga, med variabelt budskap & innehåll, minimerad påverkan på miljön och lägre finansiell risk. Oavsett om det är en tidskrift, en pocket eller en hårdbandsproduktion. Styckeproduktion online inkl adressering och leverans är en del av vår vardag!

Vi ser också till att er tidskrift kommer ut i tid, adresserad och porto-optimerad om det är vad ni vill ha och behöver. En hel prepress-avdelning står redo att ta emot frågor och vara ett stöd/bollplank när det kniper.

Tveka inte att höra av er, vi sitter här och väntar!

Vill du prata böcker eller tidskrifter med oss?

Klicka här

forlag


Läs mer om Exakta Print!

KUNSKAP OCH TEKNISK PRESTANDA, FÖR HÖGT STÄLLDA KRAV

Vi har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans. Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat!

Vill du läsa mer om hur vi på Exakta arbetar för en hållbar framtid klicka här

Prata böcker och tidskrifter med oss:

Ann Stenberg.

Beatrice Nysten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.