Kundvagn 0
Roll up med eget tryck

Roll-up

Visitkort

Besök vår nya e-handelsbutik för fler designmöjligheter av visitkort!

Förmodligen världens mest populära marknadsföringsmaterial - ett klassiskt visitkort . Färgtryck på en eller båda sidor  Lågt pris

0,38 kr 0,30 kr
Tillgänglighet på lager
SKU
EXPR_VISITKORT

Vad är visitkort?

Visitkort är små kort som används för att presentera en person eller ett företag och dess kontaktuppgifter.

Vi på Exakta Print trycker visitkort i de populäraste formaten som är 90x55mm och 85x55mm, med perfekt tryck på kraftigt 350g silkpapper eller 300g obestruket papper. Tänk på att visitkortet oftast är det första du lämnar efter dig vid ett första möte, då måste det motsvara vad ni som företag står för. 

Vad är visitkort gjorda av?

Visitkort är ofta gjorda av papper och är ungefär lika stora som ett kreditkort. Det finns olika papper att trycka visitkort på. Du kan till exempel välja att trycka dina visitkort på ett obestruket papper som ger en grövre känsla eller ett silk papper som har en slät yta. Du kan också välja olika typer av utformning, som exempelvis färg, form och layout, med vårt designverktyg är det enkelt att skapa ett visitkort som speglar dig och ditt företag.

När använder man visitkort?

De kan användas i olika sammanhang, som exempelvis när du träffar nya människor på ett affärsmöte eller på en konferens. Visitkort är ett bra verktyg för att presentera dig själv eller ditt företag på ett professionellt sätt och att skapa nya kontakter. Det är viktigt att ha med sig ett par visitkort på affärsmöten och konferenser, så att du enkelt kan dela med dig av dina kontaktuppgifter till andra.

Vilken information ska finnas med på ett visitkort?

Visitkort innehåller oftast information som namn, befattning, företag, adress, telefonnummer, e-postadress och eventuellt webbadress. I övrigt kan din logo finnas med, har ni några fastställda färger så kan dessa med fördel användas i utformningen av visitkortet.

Används visitkort fortfarande?

Ja, visitkort används fortfarande i många olika sammanhang bland annat för att ge bort till potentiella kunder eller samarbetspartners. Man kan även lämna visitkort till företag, organisationer eller liknande verksamheter där uppgifterna kan vara av intresse.

Även om digitala medier har blivit alltmer vanligt för att skapa nya kontakter och för att presentera sig själv eller sitt företag, så finns det fortfarande många som värderar det personliga mötet och den fysiska kontakten. Därför kan visitkort fortfarande vara ett bra verktyg i många olika sammanhang.

Hur skall ett visitkort se ut? 

Ett visitkort skall innehålla den information och det budskap du vill nå ut med. Namn, jobbtitel, företagsnamn, mail och telefonnummer. I övrigt kan din logo finnas med, har ni några fastställda färger så kan dessa med fördel användas i utformningen av visitkortet.

Write Your Own Review
Du recenserar:Visitkort
Du kanske också gillar