Kundvagn 0

Retail

Storformat, skyltar, vepor och butiksexponering. Vare sig du är ute efter nytt mässmaterial, produktställ, butiksvepor, flaggor eller bara stora affischer har vi den kompetens och erfarenhet du söker för unika trycksaker i stora format.

Vill du prata retail med oss?

Klicka här

placeholder
placeholder1

Exakta är en specialiserad partner för all marknadskommunikation inom butik och retail. Vi har kompetens att ge er rätt teknisk rådgivning och professionell produktion, alltid i bästa tänkbara utförande och kvalitet. Vår produktionsanläggning i Malmö är ett av Sveriges mest moderna tryckerier och vi har en komplett utrustad supply chain för packning och distribution.

Kort sagt har vi alla förutsättningar för att kunna leverera det allra bästa resultatet för våra kunder.Läs mer om Retail!Läs mer om Exakta Print!

KUNSKAP OCH TEKNISK PRESTANDA, FÖR HÖGT STÄLLDA KRAV

Vi har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans. Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat!

Vill du läsa mer om hur vi på Exakta arbetar för en hållbar framtid klicka här

Prata retail med oss:

Erika Tengberg.


Fredrik Blom.


Susanne Lasson.


Camilla Farnestam Lettevall.