Kundvagn 0
vikt kort med eget tryck stående

Vikt Kort

Ensidig skylt i 3 mm forex med ditt egna tryck

Ensidig skylt

Flyer

7,75 kr 6,20 kr
Tillgänglighet på lager
SKU
EXPR_FLYER

Flyer 

  • Perfekt för att sprida information 
  • Flera olika format 
  • Välj mellan bestruket och obestruket papper 

Vilket format ska en flyer vara i?

Flyer, även kallat flygbladblad, trycks oftast i storlekarna A4 eller halva A4-formatet som heter A5. A5-formatet är det vanligaste formatet när du vill sprida information. A4 lämpar sig bättre om mycket information behöver få plats eller om informationen är av viktigare sort. 

Vilket papper passar till flyers? 

I de allra flesta fall kan man välja vår standard-papperstyp som är 170g silk. Detta papper ger en bra stadga och passar bra både till text och bild. Silk är ett mediumbestruket papper som inte är lika glansigt som glosspapper utan mer ett perfekt mellanting mellan gloss och obestruket papper. Vårt andra alternativ är just obestruket papper i 140g. Detta ger ungefär samma stadga som ett 170g silk men med en mer ruff yta. Färgerna blir lite mattare och blekare men ger en mer naturlig känsla.

Hur används flyers?

Flyers eller flygblad är tryckta papper med information eller reklam på en eller två sidor. De används ofta för att sprida information eller för att marknadsföra en produkt, tjänst eller händelse.

Många företag delar ut flyers för att locka till sig nya kunder, flyers är ofta lätta och billiga att trycka och kan vara ett bra verktyg för att nå ut till många personer på en gång.

Var ska man dela ut flyers?

Flyers kan delas ut på olika sätt, till exempel genom att lägga dem i brevlådor, ge dem till förbipasserande på gatan eller lägga dem på olika offentliga platser som exempelvis affärer, kaféer eller bibliotek.

Write Your Own Review
Du recenserar:Flyer
Du kanske också gillar