Kundvagn 0
vikt kort med eget tryck stående

Vikt Kort

Roll-up

868,75 kr 695,00 kr
Tillgänglighet på lager
SKU
EXPR_ROLLUP

Roll-up 

  • 2 olika bredder 
  • Tryck på kraftig banderollväv 
  • Inklusive bärväska 

Snyggt roll-up system i solid aluminium med 2 fötter som gör att den står stadigt. Systemet levereras i svart kvalitetsväska. Det ensidiga trycket görs på en kraftig banderollväv som tål att fällas upp- och ned många gånger. 

En rollup är en portabel och lätt att använda display som är perfekt för din marknadsföring. Med sin enkla design och stora reklamyta är det ett effektivt sätt att visa upp ditt budskap och få uppmärksamhet på mässor, konferenser och andra offentliga evenemang.

För att få bästa möjliga resultat bör du använda högkvalitativa bilder och tydlig text på din rollup. Se till att ditt budskap är lättläst och att din logotyp är tydlig och synlig.

En annan användning av rollupen är att använda den som en bakgrund för ett företagstält eller monter. Det hjälper till att skapa en enhetlig och professionell image för ditt företag.

Rollupen är också lätt att ta med till olika platser och är enkel att sätta upp och ta ner. Du kan enkelt förvara den i den medföljande väskan när du inte använder den.

Write Your Own Review
Du recenserar:Roll-up
Du kanske också gillar