Kundvagn 0

Tillverkande företag

Hållbara helhetslösningar för ditt företag

Inga uppdrag är för stora eller för små och vi på Exakta Print sätter alltid kunden i fokus. Ta del av ett team fullt av spetskompetens inom branschen, med erfarenhet inom sälj, projektledning, produktion, pack, lagerhållning och utleverans

Vill du prata mer med oss?

Klicka här

tilllverkande
tillverkande1

One stop shop och skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder våra kunder hjälp i hela ledet av deras produktioner. Ni kanske behöver hjälp med layout, lagerhållning av ert kampanjmaterial eller har önskemål om att kunna lägga era beställningar online? Oavsett behov erbjuder Exakta Print lösningar, allt samlat under samma tak.

Vi erbjuder även våra kunder egna marknadsplatser/beställningsportaler helt anpassade efter produkt, design och beställningsbehov. Dessa portaler öppnar för friheten att kunna lägga beställningar när som helst under dygnets runt.

Print on demand

Hos Exakta Print har ni som kund även möjligheten att trycka Print on demand. Print on demand ger er möjlighet att bara beställa exakt upplaga, med variabelt budskap & innehåll, minimerad påverkan på miljön och lägre finansiell risk. Oavsett hur just ert företags behov ser ut finns vårt erfarna team här för att hjälpa er på vägen. Kontakta oss för ytterligare information hur vi kan hjälpa just ert företag.Läs mer om Exakta Print!

KUNSKAP OCH TEKNISK PRESTANDA, FÖR HÖGT STÄLLDA KRAV

Vi har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans. Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat!

Vill du läsa mer om hur vi på Exakta arbetar för en hållbar framtid klicka här

Prata med oss:

Fredrik Blom.


Sussie Bofeldt.

Maria Elofsson Fogel.

Kristina Arvidsson.

Försäljning & projektledning

BORÅS

   Boka möte

   Skicka e-post

   033-29 03 63